This new construction Funeral Center shows the versatility of Donald Joseph Inc. Moving away from the traditional dreary interior design of many funeral parlors of the past, the team at Donald Joseph wanted to create a stylish yet tasteful feel in the 20,000sq ft facility in Sacramento. This property has numerous lobbies and lounges, in which our design team created comfortable, clean and stylish spaces. We also created a functional and aesthetically pleasing work space for the over 25 employees who use the facility daily. We also created practical yet comfortable arrangement meeting rooms. The spaces were finished with art, window coverings and accessories. This project was fully designed and installed by the team at Donald Joseph, showing no job is too big for us!



Click images below to enlarge: